Turvaa ja kodikkuutta

Senioriasunnoissa jokainen asukas voi elää täyttä elämää omassa kodissaan, käyttää Hoivan tarjoamia palveluja ja nauttia säännöllisestä viriketoiminnasta yhdessä toisten kanssa.

Senioriasunnot on suunniteltu esteettömiksi ja ne mahdollistavat nykyaikaisen turvatekniikan käytön. Hoivan palvelut ovat aina asukkaita lähellä, sillä toimistomme sijaitsee samassa talossa. Tuttu hoitajamme tulee tarvitteassa paikalle nopeasti ja hoitajan vastaanotolla voi piipahtaa kysymässä neuvoa.

Diakonissalaitoksen Hoiva tuottaa kotihoidon palveluita Palvelutalo Cecilian, Hoiva Viikin ja Kotikallion palvelukeskuksen asukkaille. Palvelutaloissa vastaamme peruspalvelumaksuun kuuluvista palveluista.

Kattavat palvelut

Peruspalveluita ovat mm. turvahälytyksiin vastaaminen akuutissa hätätilanteessa sekä hoitajan vastaanotto. Järjestämme myös yhteisöllisyyttä tukevaa ja osallisuutta lisäävää ryhmätoimintaa palvelu- ja senioritaloissa ympäri pääkaupunkiseudun.

Asukkaille on tarjolla Hoivan kotipalveluja kotisiivouksesta henkilökohtaiseen avustamiseen ja hoivaan. Hoivan palveluohjaajalta saa apua sopivan palvelukokonaisuuden suunnitteluun sekä yhteiskunnan myöntämien etujen hakemiseen. Palveluita voi ostaa ne joko maksamalla itse tai kunnan palvelusetelillä.

 

Palvelutalomme