Hoivan hoivakodit

Hoiva tukee ikääntyneitä ja heidän läheisiään elämän muuttuvissa tilanteissa ja kuljemme rinnalla loppuun asti. Hoivakotimme sijaitsevat Helsingissä Pitäjänmäellä, Kalliossa ja Viikissä. Tarjoamme  ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaisia hoivajaksoja.

Oma elämä hoivakodissa

Kohtaamme jokaisen omana itsenään ja kunnioitamme jokaisen omaa tapaa elää elämäänsä. Meiltä saa oman kodin, jossa voi turvallisesti jatkaa elämääsi omine tapoineen ja mieltymyksineen. Hyvä arki kuuluu kaikille.

Ketään ei jätetä yksin

Hoivakodeissamme toimii aktiivinen yhteisö. Ketään ei jätetä yksin, mutta kaikille annetaan mahdollisuus viettää omaa aikaa niin halutessaan. Jokaisella on mahdollisuus osallistua arjen aktiviteetteihin omien voimavarojensa mukaan. Tämä mahdollisuus on myös läheisillä. Mukana arjessa voi olla niin paljon kuin haluaa tai jos ei halua, sekin suodaan. Me pidämme hyvää huolta sinusta ja läheisestäsi.

Luottamus

Luomme asukkaaseen ja hänen omaisiinsa läheisen suhteen ja tuemme asukasta itsenäiseen toimintaan. Tunnemme asukkaamme sekä heidän nykyiset ja muuttuvat tarpeensa. Olemme ikääntyneiden suomalainen asiantuntija ja toiminut alalla jo 150 vuotta. Meillä sinulla eikä läheiselläsi ole mitään hätää.

Ota yhteyttä palveluneuvontaamme puhelimitse tai jätä yhteystietosi, niin etsitään sinulle tai läheisellesi oma koti hoivakodeistamme.


Kysy hoivapaikoista numerosta
09 77505980


Tutustu hoivakoteihimme tästä.

Muina aikoina voit ottaa helposti yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse palveluneuvonta@hoiva.fi

Hoivakotimme

Palvelut ympärivuorokautisessa hoivassa

  • Henkilökohtaisten tarpeiden mukainen hoito, ohjaus ja tuki kodin henkilöstöltä
  • Yksilöllisestä tarpeesta lähtevä virikkeellinen arki, johon kuuluu mm. säännöllinen ulkoilu ja muuta yksilö- ja ryhmätoimintaa
  • Sairaanhoito- ja omalääkäripalvelut sekä lääkehuolto
  • Turvapalvelut
  • Laadukkaat ateriapalvelut: aamiainen, lounas, välipala/päiväkahvi, päivällinen, iltapala
  • Vaate- ja liinavaatehuollosta huolehtiminen
  • Päivittäinen asumisympäristön siivouksesta huolehtiminen
  • Asuminen viihtyisässä kodinomaisessa ympäristössä, myös omilla tärkeillä huonekaluilla kalustaen

Ajankohtaista