Hoivakoti Mylly

Hoivakoti Mylly sijaitsee Järvenpään Hyvinvointikampuksella Myllytien palvelu- ja senioritalossa. Hoivakoti Myllyssä on kolme ryhmäkotia: Kaura, Vehnä ja Ohra ja ne sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Hyvinvointikampus on keskeisellä paikalla Järvenpäässä, uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen (JUST) takana.

Kodit ja yhteiset tilat

Jokainen asukas saa oman huoneen, jonka voi halutessaan sisustaa itse. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, sähkökäyttöinen sänky, yöpöytä ja kiinteät vaatekaapit. Yhteisiä tiloja ovat ruokailu- ja oleskelutila sekä terassi. Näissä tiloissa syömme päivän tärkeät ateriat, katsomme uutiset ja vietämme aikaa yhdessä. Asukkaat voivat käyttää myös 7. kerroksen yhteistiloja ja kuntosalia työntekijän, läheisen tai avustajan kanssa.

Kodin ympäristö

Hoivakoti Myllyn ryhmäkodit sijaitsevat kahdessa siivessä ja kahdessa kerroksessa. Piha-alueet ja terassit ovat kesäisin aktiivisessa käytössä ja hoidamme asukkaiden kanssa kukkia, istutamme hyötykasveja, grillaamme ja kuuntelemme lehtien havinaa. Sisäpihan liikuntalaitteiden avulla voi ylläpitää fyysistä kuntoa ja tasapainoa. Hyvinvointikampuksen senioriasunnot ja 2021 valmistuva ympärivuorokautinen päiväkoti sijaitsevat samassa pihassa.

Henkilöstö

Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Keudan opiskelijat ovat keskeisessä roolissa hoivakodeissa. He suorittavat opintojansa pitkissä harjoittelujaksoissa erilaisissa tehtävissä. Myös hoitotyön opettajat jalkautuvat hoivakotiimme. Oppilaitosyhteistyöstä hyötyy niin hoivakotien asukkaat, työntekijät kuin opiskelijatkin. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, jonka kanssa laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelmaan saavat osallistua niin asukas kuin omainen yhdessä omahoitajan kanssa. Meillä on aikaa kuunnella asukkaita, viettää arkea heidän kanssaan ja pitää heistä hyvää huolta.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Yhteiset tilat ovat asukkaiden käytössä ja järjestämme säännöllisesti yhteistä toimintaa kuten karaoketuokioita, pelejä, kukkien hoitoa, erilaisia tilaisuuksia, hartaustuokioita tai mitä muuta yhdessä keksimmekään. Asukkaat voivat osallistua päivittäisiin askareisiin voimavarojensa mukaan. Ohjelma ei rajoitu pelkästään hoivakotiin vaan mahdollisuuksien mukaan käymme asukkaiden kanssa talon ulkopuolilla erilaisissa tapahtumissa.

Asuminen meillä

Hoivakoti Myllyssä on tilaa 45 asukkaalle. Hoitajat auttavat asukkaita heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. Diakonissalaitoksen Hoiva tarjoaa laajasti lisäpalveluita, esim. kotisiivousta, fysioterapiaa, jalkojenhoitoa, lyhytaikaishoitoa ja saattohoitoa.

Asukkaaksi meille

Diakonissalaitoksen hoivakoteihin voit tulla asumaan meille kunnan maksusitoumuksen tai palvelusetelin turvin, mutta myös itse maksaen. Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellään hoivakoteja ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kysy vapaista paikoista numerosta 09 7750 5980 tai palveluneuvonta@hoiva.fi

 

Tutustu muihin hoivakoteihimme.
Lue miten varautua muistisairauteen etukäteen.
Lue neuvoja muistisairaan omaiselle
Lue mistä muistisairaan hyvä arki koostuu hoivakodissa
Lue muistisairaan hyvästä elämästä
Tietoja ja neuvoja omaisille

Myllytien palvelu- ja senioritalo voitti vuoden parhaat ARA-neliöt palkinnon

Koti tiivistettynä:

Voit asua meillä omassa kodissa turvallisessa ympäristössä

Mahdollisuus osallistua hoivakodin arkeen ja järjestettyyn toimintaan

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden auttamassa ja tukemassa