Hoivakoti

Hoivakodeissamme eletään hyvää ja turvallista elämää, jossa arki ja juhlat kuuluvat kaikille.

Hoivakoti

Hoivakodilla tarkoitetaan kotia, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Hoivakodissa asuva tarvitsee yleensä hoitajan välitöntä läheisyyttä ja apua. Hoivakoti on usein loppu elämän koti.

Hoivakodeissa asuu tietty määrä asukkaita, joille kullekin tarjotaan oma huone sekä hänen tarvitsemansa hoiva ja palvelut. Hoivakodit ovat usein tarkoitettu esimerkiksi muistisairautta sairastavalle ikäihmiselle.

Hoivan hoivakodit

Hoiva tukee ikääntyneitä ja heidän läheisiään elämän muuttuvissa tilanteissa ja kuljemme rinnalla loppuun asti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden apuna vuorokauden ympäri.

Ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon lisäksi asukkaalle kuuluvat päivittäiset ateriat ja vapaa-ajan viriketoiminta. Asukkaat voivat myös hyödyntää fysioterapeutin ja jalkojenhoitajan palveluitamme.

Hoivakotimme sijaitsevat Helsingissä Pitäjänmäellä, Kalliossa ja Viikissä sekä Järvenpäässä. Tarjoamme  ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaisia hoivajaksoja.

Oma elämä hoivakodissa

Kohtaamme jokaisen omana itsenään ja kunnioitamme jokaisen omaa tapaa elää elämäänsä. Meiltä saa oman kodin, jossa voi turvallisesti jatkaa elämääsi omine tapoineen ja mieltymyksineen. Hyvä arki kuuluu kaikille.

 

Lue hoivakodeissamme tehdystä EloD-arvioinneista.
Tutustu omaisten sivuun
Lue lisää muistisairaan hyvästä elämästä

Tutustu hoivakoteihimme tästä.

Ketään ei jätetä yksin

Hoivakodeissamme toimii aktiivinen yhteisö. Ketään ei jätetä yksin, mutta kaikille annetaan mahdollisuus viettää omaa aikaa niin halutessaan. Jokaisella on mahdollisuus osallistua arjen aktiviteetteihin omien voimavarojensa mukaan. Tämä mahdollisuus on myös läheisillä. Mukana arjessa voi olla niin paljon kuin haluaa tai jos ei halua, sekin suodaan. Me pidämme hyvää huolta sinusta ja läheisestäsi.

Luottamus

Luomme asukkaaseen ja hänen omaisiinsa läheisen suhteen ja tuemme asukasta itsenäiseen toimintaan. Tunnemme asukkaamme sekä heidän nykyiset ja muuttuvat tarpeensa. Olemme ikääntyneiden suomalainen asiantuntija ja toiminut alalla jo 150 vuotta. Meillä sinulla eikä läheiselläsi ole mitään hätää.

Ota yhteyttä

Maksuton palveluneuvontamme auttaa mielellään. Keskustellaan yhdessä sinun tai läheisesi tarpeista. Kerromme ja opastamme mieluusti myös palveluidemme hakemisessa ja käytössä. Soita palvelunumeroomme 09 7750 5980 tai laita viestiä palveluneuvonta@hoiva.fi

Kysy lisää:

Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.

Hoivakotimme

Palvelut ympärivuorokautisessa hoivassa

  • Henkilökohtaisten tarpeiden mukainen hoito, ohjaus ja tuki kodin henkilöstöltä
  • Yksilöllisestä tarpeesta lähtevä virikkeellinen arki, johon kuuluu mm. säännöllinen ulkoilu ja muuta yksilö- ja ryhmätoimintaa
  • Sairaanhoito- ja omalääkäripalvelut sekä lääkehuolto
  • Turvapalvelut
  • Laadukkaat ateriapalvelut: aamiainen, lounas, välipala/päiväkahvi, päivällinen, iltapala
  • Vaate- ja liinavaatehuollosta huolehtiminen
  • Päivittäinen asumisympäristön siivouksesta huolehtiminen
  • Asuminen viihtyisässä kodinomaisessa ympäristössä, myös omilla tärkeillä huonekaluilla kalustaen

Ajankohtaista