Työhakijalle

Teemme työtä ihmisarvoisen elämän puolesta vahvan arvopohjan mukaisesti. Tutustu Hoivaan työpaikkana!

Töihin Hoivalle

 

Hoivalla työmme on merkityksellistä. Kohtaamme jokaisen ihmisen sellaisena kuin hän on.

Työympäristömme koostuu eri alojen osaajista ja asiantuntijoista: sairaanhoitajista, lähihoitajista, fysioterapeuteista ja lääkäreistä. Palveluksessamme on noin 180 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Tarjoamme Sinulle kasvavan ja kiinnostavan työympäristön, jossa tehtävät ovat haasteellisia ja monipuolisia. Osaavien ammattilaisten joukossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Toimimme pääkaupunkiseudulla kotona, hoivakodeissa, palveluasunnoissa ja sairaalassa.

Hoiva Oy

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on osa Helsingin Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista konsernia. Tarjoamme tueksenne luotettavia, ammattitaitoisia palveluja kodinhoidosta erikoissairaanhoitoon. Tärkeä osa toimintaamme ovat ikääntyville suunnatut asumispalvelut omassa kodissa tai hoivakodissa. Asiakkainamme on sekä kuntia että yksityishenkilöitä.

Konserni työllistää noin 1000 ihmistä. Konsernin toiminnan volyymi on noin 140 miljoonaa euroa vuodessa. Konserniyhtiöiden toiminnasta ja säätiön omaisuudesta syntyvä taloudellinen tulos käytetään terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä oikeudenmukaisemman yhteiskunnan rakentamiseen.

 

Hae Helsingin Diakonissalaitoksen Hoivan avoimiin työpaikkoihin   Avoimet työpaikat

Ajankohtaista