Työhakijalle

Teemme työtä ihmisarvoisen elämän puolesta vahvan arvopohjan mukaisesti. Tutustu Hoivaan työpaikkana!

Merkityksellistä työtä Hoivan asumis-, päihde- ja ikääntyneiden palveluissa

Hoivalla tehdään työtä ihmisenä ihmiselle. Arjessamme näkyy arvot – lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon lisäksi sydämensä mukaan töihin.  Tukena ovat työkaverit ja työnantaja, joka aidosti kuuntelee työntekijöiden arkea. Meillä voit kehittää ja kehittyä.

Haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä kanssamme #sydänmukana ?

Katso avoimet työpaikat ja hae Avoimet työpaikat

 

Tärkeää tietoa työhakemuksesi käsittelystä

Työhakemuksissa on aina mukana henkilötietoja. Otamme tietoturvan vakavasti ja käsittelemme hakemuksia asianmukaisesti. Lue lisää siitä, millä tavalla työhakemustasi käsitellään.

Tule töihin Hoivalle

Hoiva on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys. Diakonissalaitoksen pitkä historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme.  Tarjoamme yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea. Asiakkainamme on yksityisiä ja kunta-asiakkaita.

Diakonissalaitos on monipuolinen kokonaisuus, jossa työskentelee noin 2300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Hoivan tarjoamiin palveluihin kuuluvat monipuoliset  asumispalvelut, vaikuttavat päihdepalvelut sekä ikäihmisten palvelut.

Henkilöstöjohtajamme kertoo videolla monipuolisista työ- ja opiskelumahdollisuuksistamme.

Hoivalla työmme on merkityksellistä. Kohtaamme jokaisen ihmisen sellaisena kuin hän on. Haluamme, että henkilöstö voi hyvin ja työskentelee kehittyvässä, innostavassa ja vuorovaikutteisessa ympäristössä.

Tarjoamme sinulle aidosti arvopohjaisen ja ihmislähtöisen työympäristön. Osaavien ammattilaisten joukossa voit kehittää omaa osaamistasi, ammattitaitoasi ja vaikuttaa alan kehitykseen. Iso talo tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisiin urapolkuihin ja työnkiertoon.

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtaavat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia.

Opiskelijalle

Opiskelija, tietoa työpaikkaharjoittelusta ja opinnäytetyömahdollisuuksista voit lukea täältä.

Työntekijämme kertovat

Tutustu  työntekijöidemme tarinoihin. He kertovat alla olevissa artikkeleissa ja videoissa työstään Hoivalla.

Lähihoitaja Anne TiessaloLähihoitajan työ kotihoidossa

Anne työskentelee lähihoitajana palvelutalo Ceciliassa, jonka asukkaat saavat kotihoidon palveluita Hoivalta. Lue lisää Annen työstä kotihoidossa >>

Tärkeintä on se, että olet aidosti läsnä. Voin ihan rinta rottingilla sanoa, että meidän asiakkaat hoidetaan täällä tosi hyvin.

 

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan työ alle 65-vuotiaiden hoivakodissa

Lähihoitaja Erja ja sairaahoitaja Heli työskentelevät Malminkodissa, joka on monelle päihde- ja mielenterveysongelmataustaiselle matkan päätöspaikka. Lue lisää, millaista työ on hoivakodissa >>

Arjessa pienet hetket ja yhdessäolo asukkaiden kanssa tuovat iloa. On mukavaa, kun saa toisen hyvälle tuulelle. Kesäaikaan tykkään lähteä asukkaiden kanssa esimerkiksi pienille ulkoiluille.

Työ asunnottomien naisten parissa

Sari työskentelee NEA-hankkeessa (naiserityisyys asunnottomuustyössä). Lue lisää, millaista asunnottomuustyö naisten parissa on >>

Kun hain Diakonissalaitokselle töihin, jo työhaastattelussa tuli sellainen olo, että meillä on samanlaiset arvot tehdä tätä työtä, tämä on mun paikka ja tänne mä kuulun.

Töissä ikäihmisten hoivakodissa

Lähihoitaja Tiia Teittinen kertoo työstään hoivakoti Scillassa.

Työ on tosi antoisaa ja palkitsevaa. Se mitä annat vanhuksille, he kyllä antavat takaisin.

Asunto ensin -työ

Sari Lampinen kertoo työstään asunnottomuuden parissa.

Meidän tehtävä ei ole tehdä puolesta vaan kulkea rinnalla.

Hoiva kehittää omaa toimintaansa ja henkilöstönsä osaamista

Ajankohtaista