Tervetuloa töihin!

Teemme merkityksellistä työtä ihmisarvoisen elämän puolesta – aina #sydänmukana.

Katso avoimet paikkamme.

Merkityksellistä työtä Hoivalla

Hoivalla teemme työtä ikääntyneiden, entisten asunnottomien parissa sekä päihdepalveluissa. Arjessamme näkyy arvot – lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon lisäksi sydämensä mukaan töihin.  Tukena ovat työkaverit ja työnantaja, joka aidosti kuuntelee ja tuntee työntekijöiden arjen. Meillä voit kehittää ja kehittyä. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä #sydänmukana?

Katso avoimet paikkamme

Etsimme päihdelääkäriä

Etsimme nyt päihdelääkäriä Helsinkiin! Kysy lisää tehtävästä suoraan lääkäri Outi Kuikanmäeltä, outi.kuikanmaki@hoiva.fi.

Lähihoitaja – tule meille töihin jouluksi!

Hopeavärillä maalattuja käpyjä sanomalehden päällä.

Etsimme lähihoitajia töihin joulu-tammikuuksi. Jos haluat kokea ikimuistoisen ja varmasti tunnelmallisen joulun, tervetuloa meille!

Lue lisää ja hae nyt!

 

Monipuolisia työ- ja koulutusmahdollisuuksia

Henkilöstöjohtajamme Mari Rautiainen kertoo videolla monipuolisista työ- ja opiskelumahdollisuuksistamme.

Hoivalla työmme on merkityksellistä. Haluamme, että henkilöstö voi hyvin ja työskentelee kehittyvässä, innostavassa ja vuorovaikutteisessa ympäristössä.

Tarjoamme sinulle aidosti arvopohjaisen ja ihmislähtöisen työympäristön. Osaavien ammattilaisten joukossa voit kehittää omaa osaamistasi, ammattitaitoasi ja vaikuttaa alan kehitykseen. Iso talo tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisiin urapolkuihin ja työnkiertoon. Lisäksi saat hyvät työsuhde-edut.

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtaavat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia.

Opiskelijalle

Opiskelija, tietoa työpaikkaharjoittelusta ja opinnäytetyömahdollisuuksista voit lukea tästä linkistä.

Työntekijämme kertovat

Alla työntekijämme kertovat työstään Hoivalla.

Työ ikääntyneiden hoivakodissa

Lähihoitaja Tiia Teittinen kertoo videolla työstään hoivakoti Scillassa.

Työ on tosi antoisaa ja palkitsevaa. Se mitä annat vanhuksille, he kyllä antavat takaisin.

Työ asumispalveluissa

Sari Lampinen kertoo videolla, millaista on Asunto ensin -työ.

Meidän tehtävämme ei ole tehdä puolesta, vaan kulkea rinnalla.

Työ päihdepalveluissa

Anne ja Piia kertovat videolla työstään päihdepalveluissa. He työskentelevät korvaushoidon parissa Lahden Breikissä.

Hienointa työssä on, kun ihminen pääsee taas jaloilleen.

Työ palveluasumisessa

Sanervakoti on Annan, Annen ja Päivin työpaikka.

Täällä saa tehdä työtä, josta tulee hyvä mieli itselle ja asukkaalle.

Lähihoitaja Anne TiessaloLähihoitajan työ kotihoidossa

Anne työskentelee lähihoitajana palvelutalo Ceciliassa, jonka asukkaat saavat kotihoidon palveluita Hoivalta. Lue lisää Annen työstä kotihoidossa 

Tärkeintä on se, että olet aidosti läsnä. Voin ihan rinta rottingilla sanoa, että meidän asiakkaamme hoidetaan täällä tosi hyvin.

Malmikodin kaksi hoitajaa seisoo vierekkäin.Työ alle 65-vuotiaiden hoivakodissa

Lähihoitaja Erja ja sairaanhoitaja Heli työskentelevät Malminkodissa, joka on monelle päihde- ja mielenterveysongelmataustaiselle matkan päätöspaikka. Lue tästä linkistä lisää, millaista työ on hoivakodissa. 

Arjessa pienet hetket ja yhdessäolo asukkaiden kanssa tuovat iloa. On mukavaa, kun saa toisen hyvälle tuulelle. Kesäaikaan tykkään lähteä asukkaiden kanssa esimerkiksi pienille ulkoiluille.

Tule töihin Hoivalle

Diakonissalaitoksen Hoiva on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys. Diakonissalaitoksen pitkä historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme.  Tarjoamme yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea. Asiakkainamme on yksityisiä ja kunta-asiakkaita.

Diakonissalaitos on monipuolinen kokonaisuus, jossa työskentelee noin 2 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Hoivan tarjoamiin palveluihin kuuluvat hoivakodit ikäihmisille ja alle 65-vuotiaille, päihdepalvelut, kotihoito ja Asunto ensin -asumispalvelut.

Lue tästä linkistä lisää Diakonissalaitoksen konsernin palveluista.

Tärkeää tietoa työhakemuksesi käsittelystä

Työhakemuksissa on aina mukana henkilötietoja. Otamme tietoturvan vakavasti ja käsittelemme hakemuksia asianmukaisesti. Lue lisää siitä, millä tavalla työhakemustasi käsitellään.

Ajankohtaista

Hoiva kehittää omaa toimintaansa ja henkilöstönsä osaamista