Diakonissa­laitoksen Hoiva on osa Helsingin Diakonissa­laitoksen yhteiskunnallista konsernia.

Helsingin Diakonissalaitos

 


Yhteiskunnallinen yritys

Hoiva on kotimainen ja yhteiskunta­vastuullinen yritys.

695 Hoivakoti 8

Senioriasuminen

Seniorisunnoissa jokainen asukas voi elää täyttä elämää kotoisassa ympäristössä, käyttää Hoivan tarjoamia palveluja ja nauttia säännöllisestä viriketoiminnasta yhdessä toisten kanssa.

Senioriasunnot on suunniteltu esteettömiksi ja ne mahdollistavat nykyaikaisen turvatekniikan käytön. Asumiseen liittyviin peruspalveluihin kuuluu palveluohjauksen lisäksi perusterveydenhoidon neuvontaa sekä mahdollisuus osallistumiseen yhteisölliseen ohjelmaan.

Asukkaille on tarjolla Hoivan kotipalveluja kotisiivouksesta henkilökohtaiseen avustamiseen ja hoivaan. Hoivan asiakasohjaajalta saa apua sopivan palvelukokonaisuuden suunnitteluun sekä yhteiskunnan myöntämistä eduista huolehtimiseen.

Asumiseen liittyviin peruspalveluihin kuuluu palveluohjauksen lisäksi perusterveydenhoidon neuvontaa sekä mahdollisuus osallistumiseen yhteisölliseen ohjelmaan.

Talossa on runsaasti viihtyisää yhteistilaa, jotka ovat asukkaiden käytettävissä. 

Palvelutalo Cecilia

Palvelutalo Ceciliassa asuminen on turvallista, vaivatonta ja rauhallista. Viihtyisä ympäristö luo hyvät puitteet yhteiselle toiminnalle ja seurustelulle. Diakonissalaitoksen Hoiva tarjoaa hoito- ja hoivapalveluita, jotka rakentuvat asukkaiden yksilöllisistä tarpeista.

695 Kotikallio 1

Kotikallion palvelukeskus

Kotikallion palvelukeskuksessa Pitäjänmäellä sijaitsevien palveluasuntojen asukkaiden tukena on yhteisöllinen arki sekä päiväkeskuksen ja Hoivan kotihoidon palvelut. Kotikallion palvelukeskus tarjoaa palveluitaan omistusasuntojen tai niissä vuokralla oleville asukkaille sekä lähialueen senioreille.

Pajamäentie 6

Hoivan palvelut SATO:n ja Lumon 
seniorikoteihin

Hoiva tarjoaa hoitoa ja huolenpitoa senioriasuntojen asukkaille omissa kodeissaan. Hoivan tuottamilla palveluilla tuetaan ikääntyvän henkilön turvallista ja mielekästä elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.


Diakonissa­laitoksen Hoiva on osa Helsingin Diakonissa­laitoksen yhteiskunnallista konsernia.

Helsingin Diakonissalaitos

 


Yhteiskunnallinen yritys

Hoiva on kotimainen ja yhteiskunta­vastuullinen yritys.