Diakonissa­laitoksen Hoiva on osa Helsingin Diakonissa­laitoksen yhteiskunnallista konsernia.

Helsingin Diakonissalaitos

 


Yhteiskunnallinen yritys

Hoiva on kotimainen ja yhteiskunta­vastuullinen yritys.

mummo jatytto

Kotihoito keventämään arkea

Hyvä arki kuuluu kaikille. Kotihoito tarjoaa ratkaisun arjen keventämiseen tai väliaikaiseen apuun kotona. Ikääntyvien ja toimintakyvyltään rajoitteisten itsenäistä asumista omassa kodissa voidaan pidentää kotihoidon avulla. 

Huomioimalla ja seuraamalla yhdessä omaisten kanssa asiakkaan tarpeita ja toiveita arkielämän sisällöstä rakennamme yksilöllisen palvelukokonaisuuden kodin ylläpitosiivouksesta henkilökohtaiseen hoivaan ja turvaan.

Hoivan kotihoito tulee avuksi esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen jälkeen tai sairauden aikana. Kotihoito tarjoaa turvallisen ja kotoisan ratkaisun omaishoitajien lomien ajaksi sekä omaishoitajien tueksi päivittäiseen työhön.

Kotihoidon palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jolla voidaan korvata osa palvelun hinnasta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!

Varaa aika tai kysy lisää kotihoidonpalveluistamme palveluvastaava  Essi Eerolta puh 050 578 1225.

Palveluneuvonta puh 09 7750 5980.


Ikääntyvien tai muuten apua tarvitsevien itsenäistä asumista omassa kodissa voidaan pidentää kotihoidon avulla.

 

pdfTutustu kotihoidon palveluihin pähkinänkuoressa! 

pdfKotihoidon hinnasto

jalat kopio

Arjen hoivaa lahjaksi!

Ilahduta omaistasi, läheistäsi tai ystävääsi arkea helpottavalla lahjalla. Lahjakortin voi ostaa vaikkapa jalkahoitoon, siivoukseen tai muuhun kotiapuun. Hyvä arki kuuluu kaikille. 

 

Hoitajan saa kotiin, kun tarvitaan sairaanhoidollisia toimenpiteitä.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito on asiakkaan hoitoa omassa kodissa. Kotisairaanhoitajamme voi suorittaa asiakkaan luona sairaanhoidollisia toimenpiteitä.

Hoivan kotisiivouspalveluista vastaavat luotettavat, vakituiset tekijät.

Kotihoidon avustavat työt

Kun kotona arkiaskareet tuntuvat liian raskailta, kotihoidon avustavat työt tukevat yksinasujaa, omaishoidettavaperhettä tai esimerkiksi sairaudesta tai leikkauksesta toipuvaa väliaikaiseen tarpeeseen.

Kotihoitaja avustaa myös henkilökohtaisessa hoivassa.

Hoivatyöt

Kotihoidon luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa jokapäiväisissä asioissa selviämisessä. Hoivan lähtökohtana on asiakkaan ystävällinen kohtaaminen arjen keskellä.

695 Hoivakoti 7

VTKL-palvelut

VTKL-palvelut Oy tarjoaa pääkaupunkiseudulla monipuolisia hyvinvointiin, kotihoitoon, kotisairaanhoitoon ja kotipalveluun sekä kodin puhtauspalveluihin liittyviä palveluita. VTKL-palvelut Oy siirtyi Diakonissalaitoksen Hoivan omistukseen lokakuussa 2016.

Lue lisää: VTK-palvelut

Turvapalvelut

Turvapalvelut seniori- ja palvelutalojen tukitoimintoina

Hoivan käyttämä suomalainen hyvinvointikello Vivago mahdollistaa yksilölliset turva- ja tukiratkaisut asiakkaiden hyvinvoinnin seurantaan ja ylläpitämiseen.

Kotitalousvähennystä voi saada hoiva- ja hoitotyöstä joka kohdistuu verovelvolliseen tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuvaan henkilöön, sekä omiin tai puolison sekä edesmenneen puolison vanhempiin, iso-, otto- ja kasvattivanhempiin tai näiden puolisoihin.

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Hoivan kotihoito ja kotisiivouspalvelut ovat kotitalousvähennyksen piiriin oikeutettuja palveluita. Kotitalousvähennyksellä voidaan korvata jopa 45 prosenttia palvelun kustannuksista. Vähennyksen saa myös hoivatyöstä, joka kohdistuu omien ja puolison vanhempiin.


Diakonissa­laitoksen Hoiva on osa Helsingin Diakonissa­laitoksen yhteiskunnallista konsernia.

Helsingin Diakonissalaitos

 


Yhteiskunnallinen yritys

Hoiva on kotimainen ja yhteiskunta­vastuullinen yritys.