Meistä

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on osa Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista konsernia. Tarjoamme tueksenne luotettavia ja ammattitaitoisia sosiaali- ja terveyspalveluita.

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Diakonissalaitoksen säätiön omistama yhteiskunnallinen yritys, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaiden kanssa. Diakonissalaitoksen pitkä, yli 150-vuotinen historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme asumis-, päihde- ja hoivapalvelujen vastuullisena tuottajana. Tavoitteemme on luoda jokaiselle ihmisarvoinen elämä.

Tarjoamme yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin ja Caritas Palvelut Oy:n kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea. Diakonissalaitoksen konserni työllistää valtakunnallisesti noin 2900 henkilöä.

Hoivan toimintapaikat

Tällä hetkellä tuotamme palveluita mm. Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan, Tampereen, Järvenpään ja Jyväskylän kaupungeille sekä Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymälle (Keusote).

Vahva osaamisemme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin vaikuttavien palvelumallien kehittämiseen.