Meistä

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on osa Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista konsernia. Tarjoamme tueksenne luotettavia ja ammattitaitoisia sosiaali- ja terveyspalveluita.

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Diakonissalaitoksen säätiön omistama yhteiskunnallinen yritys, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaiden kanssa. Diakonissalaitoksen pitkä yli 150 vuotinen historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme asumis-, päihde- ja hoivapalvelujen vastuullisena tuottajana. Tavoitteemme on luoda jokaiselle ihmisarvoinen elämä.

Tarjoamme yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin ja Caritas Palvelut Oy:n kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea. Diakonissalaitoksen konserni työllistää valtakunnallisesti noin 2900 henkilöä.

Hoivan toimintapaikat

Tällä hetkellä tuotamme palveluita mm. Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan, Lahden, Tampereen, Järvenpään ja Jyväskylän kaupungeille sekä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle (PHHYKY)  ja Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymälle (Keusote).

Vahva osaamisemme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin vaikuttavien palvelumallien kehittämiseen.