Diakonissa­laitoksen Hoiva on osa Helsingin Diakonissa­laitoksen yhteiskunnallista konsernia.

Helsingin Diakonissalaitos

 


Yhteiskunnallinen yritys

Hoiva on kotimainen ja yhteiskunta­vastuullinen yritys.

695 Ailan kuva

OSVIITTA – vertaistukea muistisairaan omaiselle

Läheisen ihmisen sairastuminen etenevään muistisairauteen herättää monia tunteita ja kysymyksiä.

Perustamme jo viidennen vertaistukiryhmän, jossa samassa tilanteessa olevat ihmiset voivat vaihtaa kokemuksiaan ja saada tietoa muistisairauksista. Ryhmässä voidaan ilmaista ja jakaa niitä tunteita, joita itse kukin kokee sopeutuessaan elämään muistisairaan kanssa.

Tapaamisten aiheet muotoutuvat ryhmän toiveiden mukaisesti, mm: * Monipuolisesti muistista * Aivoterveys ja muistin huolto * Muistisairaudet ja haasteet * Vinkkejä muistisairaan kohtaamiseen * Mistä apua, neuvoa, tukea ja vertaistukea*. Jokaisessa tapaamisessa on mahdollisuus ajatusten vaihtoon ja vapaaseen keskusteluun.

Maksuton ryhmä kokoontuu kevään 2017 aikana yhteensä viisi kertaa, 1,5 tuntia kerrallaan.

Ensimmäinen tapaaminen pidetään tiistaina 21.3.2017 klo 17.00 Alppikadun Diacor lääkäriaseman neuvotteluhuoneessa, Alppikatu 2 B 2. krs.
Ryhmän koko on minimissään 4 henkilöä ja maksimissaan 8 henkilöä. Tarvittaessa voit tuoda muistisairaan läheisen Leenankotiin hoitoon kokoontumisen ajaksi tai hyödyntää Hoivan kotihoidon palveluita.

Ryhmän vetäjänä toimii koulutettu muistikoordinaattori Aila Ahovehmas. Hänellä on vuosien kokemus työskentelystä muistisairaiden ja heidän omaisten kanssa.

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu viimeistään 17.3.2017 OSVIITTA -vertaistukiryhmään Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 050 568 9427.

Lämpimästi tervetuloa !

Aila Ahovehmas, muistihoitaja, palveluvastaava

Ketään ei jätetä yksin

  

 

Diakonissa­laitoksen Hoiva on osa Helsingin Diakonissa­laitoksen yhteiskunnallista konsernia.

Helsingin Diakonissalaitos

 


Yhteiskunnallinen yritys

Hoiva on kotimainen ja yhteiskunta­vastuullinen yritys.