Kyläkallio

Hoivakoti Kyläkallio sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Pitäjänmäellä. Hoivakoti sijaitsee kahdessa erillisessä rakennuksessa lähellä toisiaan. Avaralla terassilla voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta, kukista ja auringosta. Meiltä saat oman kodin ja rauhan, mutta henkilökunta on aina lähellä antaen apua ja turvaa tarvittaessa. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita vierailulle.

Kodit ja yhteiset tilat

Kyläkallion hoivakoti on koti 24:lle asukkaalle. Tarjoamme pitkäaikaisasumista ja hoivaa ympäri vuorokauden.

Jokainen asukas saa oman huoneen, jonka voi halutessaan sisustaa itse. Autamme tarvittaessa huoneen sisustuksessa. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, sähkökäyttöinen sänky, yöpöytä ja kiinteät vaatekaapit. Yhteisiä tiloja ovat ruokailu- ja oleskelutila sekä terassi. Näissä tiloissa syömme päivän tärkeät ateriat, katsomme uutiset ja vietämme aikaa yhdessä.

Kodin ympäristö

Kyläkallion hoivakoti sijaitsee kahden erillisen kerrostalon alimmissa kerroksissa, katutasolla. Molemmissa rakennuksissa on iso viihtyisä terassi. Terassit ovat kesäisin aktiivisessa käytössä ja hoidamme asukkaiden kanssa kukkia, istutamme hyötykasveja, grillaamme ja kuuntelemme lehtien havinaa. Kotikallion palvelukeskus sijaitsee aivan vieressä.

Henkilöstö

Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme yhdessä asiakkaan, omaisen ja omahoitajan kanssa hoitosuunnitelman. Meillä on aikaa kuunnella asukkaita, viettää arkea heidän kanssaan ja pitää heistä hyvää huolta.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Yhteiset tilat ovat asukkaiden käytössä ja järjestämme säännöllisesti yhteistä toimintaa kuten karaoketuokioita, pelejä, kukkien hoitoa, erilaisia tilaisuuksia, hartaustuokioita tai mitä muuta yhdessä keksimmekään. Asukkaat voivat osallistua päivittäisiin askareisiin voimavarojensa mukaan.

Ohjelma ei rajoitu pelkästään hoivakotiin vaan mahdollisuuksien mukaan käymme asukkaiden kanssa talon ulkopuolella erilaisissa tapahtumissa.

Asukkaaksi hoivakoti Kyläkallioon

Voit tulla asumaan meille kunnan maksusitoumuksen tai palvelusetelin turvin, mutta myös itse maksaen.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen yksikönjohtajan kanssa.

Lisätietoja Kyläkalliosta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat myös maksuttomasta palveluneuvonnastamme.

Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@hoiva.fi.

Saapumisohjeet

Meille on helppo tulla. Sijaitsemme Helsingin Pitäjänmäellä lähellä Vanhaa Turuntietä ja Espoon rajaa (Mäkkylä) osoitteessa Kyläkirkontie 13, 00370 Helsinki.

Julkisilla pääset meille Helsingin suunnasta joko A-junalla (Mäkkylän tai Pitäjänmäen asema) tai busseilla 218 ja 235. Bussit 201 ja 201B Leppävaarasta sekä Pitäjänmäen asemalta tuovat ihan lähelle. Kerrostalojen takana sijaitsevat vieraspaikat.

Kyläkallio on pullantuoksuinen koti, jossa eletään hyvää aktiivista arkea.