Breikki Tampere

Tarjoamme:

Palvelumme ovat asiakkaalle maksuttomia ja niiden piiriin voi hakeutua ilman ajanvarausta tai lähetettä. Mahdollinen hoidon tarve arvioidaan yhdessä ammattilaisen kanssa.

Hoitoa toteutetaan yksilöllisessä hoitosuunnitelmassa sovitulla tavalla hyödyntäen omahoitajakeskusteluita, lääkäritapaamisia, ryhmä- ja yhteisötoimintoja sekä palveluiden ulkopuolisia aktiviteetteja, mm matalan kynnyksen työtoimintaa. Lisäksi asiakkaan tarpeen mukaisesti järjestetään perhe- ja verkostotapaamisia.

Tampereen Breikissä arvostamme asiakkaiden asiantuntijuutta palveluiden suunnittelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa. Meille on tärkeää, että ihminen on aktiivisesti osallisena oman hoitonsa suunnittelussa ja toteutuksessa.

Osana Breikin toimintaa on ESR-rahoitteinen STEPPI-hanke, joka tarjoaa matalan kynnyksen työtoiminnan mahdollisuuksia huume- mielenterveys- ja asumispalveluiden sekä rikosseuraamuslaitoksen että leipäjonon asiakkaille. Tehtävät liittyvät mm. hävikkiruokaan, kiinteistöhuoltoon ja kirpputoritoimintaan.

Omavalvontasuunnitelma päihdepalveluyksikkö Breikki Tampere 102019

Kuuntele asiakkaamme Millan tarina – Podcast OSA -tarinoita ihmisarvosta

Tutustu myös

Ajankohtaista