Kotihoito

Tarjoamme monipuolista ja luotettavaa apua kotiin, kun oma tai läheisesi elämäntilanne muuttuu.

Toimiva arki omassa kodissa

Hyvä arki kuuluu kaikille. Kotihoito tarjoaa ratkaisun arjen keventämiseen tai väliaikaiseen apuun kotona. Ikääntyvien ja toimintakyvyltään rajoitteisten itsenäistä asumista omassa kodissa voidaan pidentää kotihoidon avulla.

Hoivan kotihoidon asiakkaita ovat ikäihmiset, lapsiperheet ja henkilökohtaisen avun asiakkaat. Hoivan tuella asiakas voi luottavaisena ja turvallisin mielin asua omassa kodissaan. Vuosikymmenten kokemus ja pitkät asiakassuhteet sekä hyvä asiakaspalaute kertovat onnistumisestamme.

 

 

Yksilöllistä palvelua

Laadimme yksilöllisen palvelukokonaisuuden yhdessä asiakkaan ja tarvittaessa omaisten kanssa. Kokonaisuus voi koostua kodin ylläpitosiivouksesta henkilökohtaiseen hoivaan ja turvapalveluihin.

Hoivan kotihoito tulee avuksi esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen jälkeen tai sairauden aikana. Kotihoito tarjoaa turvallisen ja kotoisan ratkaisun omaishoitajien lomien ajaksi sekä omaishoitajien tueksi päivittäiseen työhön. Kotihoidon palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jolla voidaan korvata osa palvelun hinnasta.

 

Kuntien palveluseteli

Korkealaatuiset Diakonissalaitoksen Hoivan palvelut ovat saatavilla myös kunnan palvelusetelien kautta. Palvelusetelit tarjoavat laadukasta ja turvallista hoivaa kunnan tuella.

Eri käyttötarkoituksiin palveluseteleitä ovat:

  • Kotihoidon palveluseteli
  • Omaishoidon lomituksen palveluseteli (kotiin annettava palvelu)
  • Lastenhoidon palveluseteli
  • Siivouksen palveluseteli
  • Henkilökohtainen avustus