Kotisiivous

Siistissä kodissa on mukava olla. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä itse, vaan voit huolettaa jättää osan kodin töistä meille, tai vaikkapa kutsua meidät siivoamaan vanhempiesi luo.

Samalla kun siivoamme kotisi, meille on aikaa myös asiakkaalle. Tuttu tiimi tuntee sinut, kotisi ja tarpeesi. He ovat käytettävissäsi viikoittain, suursiivoukseen tai vaikkapa ikkunanpesuun.

Mitä kotisiivous sisältää?

Kotisiivouspalvelut sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaan kanssa päätetään yhdessä siivoustehtävät, palveluun käytettävä tuntimäärä ja aikataulu.

Kotisiivous sisältää:

  • imurointi
  • lattioiden pyyhintä
  •  wc- ja kylpyhuonetilojen siivous
  • keittiön siistiminen
  • pölyjen pyyhkiminen pinnoilta sekä
  • erikseen sovittuna esimerkiksi pyykinpesu, mattojen tuuletus ja lakanoiden vaihto.

Kotisiivouksen hinta

Kotisiivouksen hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan alkaen 40,55 €/h (minimiveloitus).

Palvelua on saatavilla myös palvelusetelillä. Ikäihmisten ja henkilöiden, joiden liikunta- tai toimintakyky on heikentynyt, on mahdollista saada siivouspalvelua arvonlisäverottomana.

Muista kotitalousvähennys!

Kotisiivouksesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Sitä hyödyntämällä voit saada verotuksessa takaisin osan siivouksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Maksuton palveluneuvontamme auttaa mielellään. Keskustellaan yhdessä sinun tai läheisesi tarpeista. Opastamme myös palveluidemme hakemisessa ja käytössä. Ota yhteyttä arkisin klo 9-15, p. 09 7750 5980 tai palveluneuvonta@hoiva.fi.

Tutustu muihin kotihoidon palveluihimme tästä linkistä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua tai läheistäsi kodin siivoamisessa.

Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.