Kotisiivous

Siistissä kodissa on mukava olla. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä itse vaan voit huoletta luottaa osan kodin töistä meille tai vaikkapa kutsua meidät apuun vanhempiesi luo siivoamaan. Samalla kun siivoamme kotisi, on meillä aikaa sinulle ja läheisellesi. Tuttu siivojatiimi tuntee sinut, kotisi ja tarpeesi. He ovat käytettävissäsi viikoittain, suursiivoukseen tai vaikkapa ikkunanpesuun. Siivoojamme ovat ammattilaisia, joille puhdas koti on sydämen asia.

Mitä kotisiivous sisältää?

Kotisiivouspalvelut sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaan kanssa päätetään yhdessä siivoustehtävät, palveluun käytettävän tuntimäärän ja aikataulun.

Kotisiivous sisältää:
– imurointi
– lattioiden pyyhintä
– wc- ja kylpyhuonetilojen siivous
– keittiön siistiminen
– pölyjen pyyhkiminen pinnoilta
– erikseen sovittuna esimerkiksi pyykinpesu, mattojen tuuletus ja lakanoiden vaihto

Ammattilaiset siivoavat asiakkaan omilla tarvikkeilla ja toivomalla tavalla.

Kotisiivouksen hinta

Kotisiivouksen hinta määräytyy sen sisällön mukaan alkaen 40,55 €/h. Palvelua on saatavilla myös palvelusetelillä. Ikäihmisten ja liikunta- tai toimintakyvyltään heikentyneiden henkilöiden on mahdollista saada siivouspalvelua arvonlisäverottomana. Muista myös kotitalousvähennys.

Siivouksen kotitalousvähennys

Kotisiivouksesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Sitä hyödyntämällä voit saada 50% siivouksen hinnasta takaisin verotuksessasi.

Ota yhteyttä

Maksuton palveluneuvontamme auttaa mielellään. Keskustellaan yhdessä sinun tai läheisesi tarpeista. Kerromme ja opastamme mieluusti myös palveluidemme hakemisessa ja käytössä. Soita palvelunumeroomme 09 7750 5980 tai laita viestiä palveluneuvonta@hoiva.fi

Tutustu muihin kotihoidonpalveluihimme.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua tai läheistäsi kodin siivoamisessa.

Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.