Kotipalvelu

Kun omat voimat eivät enää riitä arjen pyörittämiseen tai kun sinulla on huoli iäkkään läheisesi kotona pärjäämisestä,  kotihoito tarjoaa ratkaisun arjen keventämiseen. Tarjoamme tukea ja turvaa ikäihmisen arkeen, jotta hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Mitä kotipalvelu sisältää?

Autamme ruoanlaitossa, kauppa-, apteekki- ja lääkeasioissa, henkilökohtaisessa hygieniassa ja vaatehuollossa. Tulemme mukaan kodin ulkopuolelle asiointikäyntien tueksi tai voimme mennä vaikka ulkoilemaan yhdessä. Olemme läsnä, kun tarvitaan keskustelijaa, lehden lukijaa tai kädestä pitäjää.

Apu voi olla kertaluonteista, lyhytkestoista tai ympärivuorokautista.  Meiltä saa turvallista hoivaa myös omaishoitajan loman ajaksi.

Maksuton palvelun kartoitus

Kotipalvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Päätämme yhdessä kotipalvelun sisällön, laajuuden ja aikataulun asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kotipalvelun hinta

Kotipalvelun hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan alkaen 40,55 €/h. Yksi tunti on minimiveloitus muilta asiakkailta, paitsi Viikin, Cecilian ja Kotikallion palvelutaloissa asuvilta. Palvelua on saatavilla myös palvelusetelillä. Ikäihmisten sekä henkilöiden, joiden liikunta- tai toimintakyky on heikentynyt, on mahdollista saada kotipalvelua arvonlisäverottomana.

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kotipalvelusta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Sitä hyödyntämällä voit saada verotuksessasi takaisin osan palvelun hinnasta.

Ota yhteyttä

Maksuton palveluneuvontamme auttaa mielellään. Keskustellaan yhdessä sinun tai läheisesi tarpeista. Opastamme  myös palveluidemme hakemisessa ja käytössä.

Palveluneuvontamme on avoinna arkisin klo 9-15, p. 09 7750 5980 ja palveluneuvonta@hoiva.fi.

Tutustu muihin kotihoidon palveluihimme.

Ota yhteyttä

Kotihoitopalvelumme päättyvät asteittain, emmekä valitettavasti pysty ottamaan enää uusia asiakkaita.

Lisätietoja ikääntyneiden hoivakodeistamme löydät tästä linkistä. 

Voit myös olla yhteydessä maksuttomaan palveluneuvontaamme: 09 7750 5980 arkisin 9-15 tai palveluneuvonta@hoiva.fi

Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.