Kotipalvelu

Kun omat voimat eivät enää riitä kaikkeen tai kun sinulla on huoli iäkkään läheisen kotona pärjäämisestä, tarjoaa kotihoito ratkaisun arjen keventämiseen tai apuun kotona. Meiltä saa tukea ja turvaa ikäihmisen arkeen, jotta hän voi asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Ei mitään hätää, kaikki järjestyy.

Mitä kotipalvelu sisältää?

Autamme ruoanlaitossa, kauppa-, apteekki- ja lääkeasioissa, henkilökohtaisessa hygieniassa ja vaatehuollossa. Tulemme mukaan kodin ulkopuolelle asiointikäyntien tueksi tai voimme mennä ulkoilemaan yhdessä.

Olemme läsnä, kun tarvitaan keskustelijaa, lehden lukijaa tai kädestä pitäjää. Apu voi olla kertaluonteista, lyhytkestoista tai ympärivuorokautista elämäntilanteen sitä edellyttäessä.  Saat meiltä turvallista hoivaa myös omaishoitajan loman ajaksi. Kotipalvelun lisäksi voimme järjestää paikalle Hoivan jalkahoitajan tai fysioterapeutin.

Maksuton palvelun kartoitus

Kotipalvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa rakentaen yksilöllisen palvelukokonaisuuden. Yhdessä päätämme, mitä kotipalvelun käynti sisältää, siihen käytettävän tuntimäärän ja aikataulun.

Kotipalvelun hinta

Kotipalvelun hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan alkaen 40,55€/h. Palvelua on saatavilla myös palvelusetelillä. Ikäihmisten ja liikunta- tai toimintakyvyltään heikentyneiden henkilöiden on mahdollista saada kotipalvelua arvonlisäverottomana. Muista myös kotitalousvähennys.

Kotipalvelun kotitalousvähennys

Kotipalvelusta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Sitä hyödyntämällä voit saada 40% palvelun hinnasta takaisin verotuksessasi.

Ota yhteyttä

Maksuton palveluneuvontamme auttaa mielellään. Keskustellaan yhdessä sinun tai läheisesi tarpeista. Kerromme ja opastamme mieluusti myös palveluidemme hakemisessa ja käytössä. Soita palvelunumeroomme 09 7750 5980 arkisin 9-15 tai laita viestiä palveluneuvonta@hoiva.fi

Tutustu muihin kotihoidonpalveluihimme.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua tai läheistäsi pärjäämään paremmin omassa kodissa:

Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.