Huolenpitosoitto

Huolenpitosoitto on kiireetön juttutuokio ja voinnin tiedustelu. Haluamme varmistaa, että sinulla tai läheiselläsi on kaikki hyvin. Säännöllisesti tapahtuva soitto luo turvaa, vähentää omaisten huolta ja poistaa yksinäisyyttä. Lisäturva on tarpeen erityisesti silloin, jos omaiset asuvat kaukana tai ovat matkoilla.

Miten huolenpitosoitto toimii?

Soitamme asiakkaalle ennalta sovittuna aikana ja tarkistamme voinnin. Puhelu kestää max. 15 minuuttia. Mikäli olet estynyt vastaamaan, soitamme sinulle uudelleen myöhemmin. Sovimme etukäteen läheisen kanssa, miten toimitaan, jos puheluun ei edelleenkään vastata.

Kenelle huolenpitosoitto on tarkoitettu?

Huolenpitosoitto sopii yksin asuville ikääntyneille tai niille, jotka tarvitsevat tilapäisesti lisäturvaa. Päivittäinen soitto tiivistää turvaverkostoasi ja samalla tarjoaa tilaisuuden vaihtaa kiireettömästi kuulumisia. Jos omaisesi asuvat kaukana tai he ovat matkoilla, varmistamme huolenpitosoiton avulla, ettei sinulla ole mitään hätää.

Soitto ei rajoita elämääsi ja voit vastata siihen missä vain. Et tarvitse mitään lisälaitteita tai ohjelmointeja.

Huolenpitosoiton hinta

Huolenpitosoitto kestää kerralla noin 15 minuuttia maksaen 7€.

Olisiko huolenpitosoitto sinua varten? Ota yhteyttä niin selvitetään.

Maksuton palveluneuvontamme auttaa mielellään. Keskustellaan yhdessä sinun tai läheisesi tarpeista. Kerromme ja opastamme mieluusti myös palveluidemme hakemisessa ja käytössä. Ota yhteyttä palveluneuvonta@hoiva.fi tai 09 7750 5980. Meidät saat kiinni arkisin klo 9.00 – 15.00.

Lue lisää muista kotihoidon palveluistamme tästä linkistä

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua tai läheistäsi:

Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.