Hoivakoti Mylly

Hoivakoti Mylly sijaitsee Järvenpään Hyvinvointikampuksella Myllytien palvelu- ja senioritalossa.

Mylly tarjoaa tehostettua palveluasumista ikääntyneille asukkaille. Myllyssä on neljä ryhmäkotia: Kaura, Vehnä, Ohra ja Ruis. Kaksi näistä on erikoistunut psykogeriatriaan.

Myllytien palvelu- ja senioritalo voitti vuoden parhaat ARA-neliöt palkinnon.

Kodit ja yhteiset tilat

Hoivakoti Mylly on koti 60:lle asukkaalle, jotka tarvitsevat pitkäaikaista, tehostettua palveluasumista.

Jokainen asukas saa oman huoneen, jonka voi halutessaan sisustaa itse. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, sähkökäyttöinen sänky, yöpöytä ja kiinteät vaatekaapit.

Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteinen ruokailu- ja oleskelutila sekä terassi. Näissä tiloissa syömme päivän tärkeät ateriat, katsomme uutiset ja vietämme aikaa yhdessä. Asukkaat voivat käyttää myös 7. kerroksen yhteistiloja ja kuntoilulaitteita työntekijän, läheisen tai avustajan kanssa. Käytössämme on myös kattoterassi, josta avautuu upeat näkymät Järvenpään kaupungin ylle aina Tuusulanjärvelle asti.

Kodin ympäristö

Hoivakoti Myllyn ryhmäkodit sijaitsevat kahdessa siivessä ja kahdessa kerroksessa. Piha-alueet ja terassit ovat kesäisin aktiivisessa käytössä ja hoidamme asukkaiden kanssa kukkia, istutamme hyötykasveja, grillaamme ja kuuntelemme lehtien havinaa. Alakerrassa sijaitsee ravintola Herkkupaja Nonna.

Sisäpihan kuntoilulaitteiden avulla voi ylläpitää fyysistä kuntoa ja tasapainoa. Korttelissa kohtaavat eri ikäpolvet: Hyvinvointikampuksen senioriasunnot ja päiväkoti sijaitsevat samassa pihassa.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Meillä on aikaa kuunnella asukkaita ja viettää arkea heidän kanssaan. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma sairaanhoitaja, lähihoitajia ja kotiavustaja. Asukkaalle nimetään omahoitaja, jonka kanssa laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Keudan opiskelijat suorittavat opintoja hoitajien ja hoitotyön opettajien ohjauksessa. Oppilaitosyhteistyöstä hyötyvät niin hoivakotien asukkaat, työntekijät kuin opiskelijatkin.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Yhteiset tilat ovat asukkaiden käytössä ja järjestämme säännöllisesti yhteistä toimintaa kuten karaoketuokioita, pelihetkiä, kukkien hoitoa, erilaisia tilaisuuksia, hartaustuokioita tai mitä muuta yhdessä keksimmekään.

Asukkaat voivat osallistua päivittäisiin askareisiin voimavarojensa mukaan. Ohjelma ei rajoitu pelkästään hoivakotiin, vaan käymme asukkaiden kanssa myös talon ulkopuolella erilaisissa tapahtumissa mahdollisuuksien mukaan.

Asukkaaksi hoivakoti Myllyyn

Hoivakoti Myllyyn tullaan asumaan kunnan kautta. Kyseessä on ARA-kohde.

Lisätietoja Myllystä ja asukkaaksi hakeutumisesta saa maksuttomasta palveluneuvonnastamme.

Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@hoiva.fi.

Tietoja ja neuvoja omaisille.

Mylly, laatu ja kehittäminen

Omavalvontasuunnitelma hoivakoti Mylly 2022