Hoivakoti Mylly

Hoivakoti Mylly sijaitsee Järvenpään Hyvinvointikampuksella Myllytien palvelu- ja senioritalossa. Hoivakoti Myllyssä on tällä hetkellä kolme ryhmäkotia: Kaura, Vehnä ja Ohra ja ne sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Hyvinvointikampus on keskeisellä paikalla Järvenpäässä, uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen (JUST) takana.

Kodit ja yhteiset tilat

Jokainen asukas saa oman huoneen, jonka voi halutessaan sisustaa itse. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, sähkökäyttöinen sänky, yöpöytä ja kiinteät vaatekaapit. Yhteisiä tiloja ovat ruokailu- ja oleskelutila sekä terassi. Näissä tiloissa syömme päivän tärkeät ateriat, katsomme uutiset ja vietämme aikaa yhdessä. Asukkaat voivat käyttää myös 7. kerroksen yhteistiloja ja kuntoilulaitteita työntekijän, läheisen tai avustajan kanssa. Käytössämme on myös kattoterassi, josta avautuu upeat näkymät Järvenpään kaupungin ylle aina Tuusulanjärvelle asti.

Kodin ympäristö

Hoivakoti Myllyn ryhmäkodit sijaitsevat kahdessa siivessä ja kahdessa kerroksessa. Piha-alueet ja terassit ovat kesäisin aktiivisessa käytössä ja hoidamme asukkaiden kanssa kukkia, istutamme hyötykasveja, grillaamme ja kuuntelemme lehtien havinaa. Sisäpihan laitteiden avulla voi ylläpitää fyysistä kuntoa ja tasapainoa. Hyvinvointikampuksen senioriasunnot ja päiväkoti sijaitsevat samassa pihassa. Korttelissa kohtaavat eri ikäpolvet muodostaen eloisan kyläyhteisön.

Henkilöstö

Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma sairaanhoitaja, lähihoitajia ja kotiavustaja. Asukkaalle nimetään omahoitaja, jonka kanssa laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelmaan saavat osallistua niin asukas kuin omainen yhdessä omahoitajan kanssa.

Keudan opiskelijat suorittavat opintoja hoitajien ja hoitotyön opettajien ohjauksessa. Oppilaitosyhteistyöstä hyötyy niin hoivakotien asukkaat, työntekijät kuin opiskelijatkin.

Meillä on aikaa kuunnella asukkaita, viettää arkea heidän kanssaan ja pitää heistä hyvää huolta.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Yhteiset tilat ovat asukkaiden käytössä ja järjestämme säännöllisesti yhteistä toimintaa kuten karaoketuokioita, pelejä, kukkien hoitoa, erilaisia tilaisuuksia, hartaustuokioita tai mitä muuta yhdessä keksimmekään. Asukkaat voivat osallistua päivittäisiin askareisiin voimavarojensa mukaan. Ohjelma ei rajoitu pelkästään hoivakotiin vaan mahdollisuuksien mukaan käymme asukkaiden kanssa talon ulkopuolella erilaisissa tapahtumissa.

Asuminen hoivakoti Myllyssä

Hoivakoti Myllyssä on tilaa 45 asukkaalle. Hoitajat auttavat asukkaita heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. Diakonissalaitoksen Hoiva tarjoaa laajasti lisäpalveluita, esim. kotisiivousta, fysioterapiaa, jalkojenhoitoa, lyhytaikaishoitoa ja saattohoitoa.

Asukkaaksi hoivakoti Myllyyn

Diakonissalaitoksen hoivakoteihin voit tulla asumaan kunnan maksusitoumuksella. Kyseessä on ARA-kohde.

Esittelemme mielellään hoivakoteja ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
Kysy vapaista paikoista numerosta 09 7750 5980
arkisin klo 9.00 – 15.00 tai palveluneuvonta@hoiva.fi

Tervetuloa tutustumaan!

Omavalvontasuunitelma

Omavalvontasuunnitelma hoivakoti Mylly

Tutustu muihin hoivakoteihimme.
Tietoja ja neuvoja omaisille
Myllytien palvelu- ja senioritalo voitti vuoden parhaat ARA-neliöt palkinnon

Koti tiivistettynä:

Hoivakoti on erikoistunut psykogeriatriaan ja muistisairaiden ihmisten hoitoon.

Käytössämme on Hyvinvointikampuksen uudet ja toimivat tilat sekä upea ympäristö.

Ketään ei jätetä yksin – Olemme läsnä, luomme turvallisuutta ja meillä on aikaa asukkaillemme.