Tiedoksi Hoivan kotihoidon asiakkaille

4.11.2022

Diakonissalaitoksen Hoivassa käynnistettiin syyskuun alussa muutosneuvottelut koskien kotihoidon palveluja. Neuvottelut on nyt saatu päätökseen. Neuvotteluiden tuloksena kotihoidon palvelut on päätetty lopettaa. Kotihoidon asiakkaiden sopimukset tullaan irtisanomaan henkilökohtaisella irtisanomisilmoituksella palvelusopimusten ehtoja noudattaen. Lue 2.11. julkaistu tiedote tästä linkistä.

Pyrimme tekemään muutosvaiheen mahdollisimman sujuvaksi nykyisille asiakkaillemme. Diakonissalaitoksen Hoiva vastaa palvelun tuottamisesta asiakkailleen voimassa olevin sopimuksin irtisanomisajan päättymiseen asti.

Kaikki asiakkaamme saavat lähiaikoina kirjeen, jossa on lisätietoja tilanteesta sekä toimintaohjeet. Kirjeet on postitettu tällä viikolla (vko 44). Lisäksi tulemme järjestämään infotilaisuuksia lähiaikoina Cecilian, Kotikallion palvelukeskuksen sekä Viikin asukkaille.

Mikäli asiakkaallamme tai hänen läheisellään on kysyttävää omasta tai läheisen palvelusta, voitte ottaa yhteyttä oman kotikuntanne kotihoitoon tai Helsingin kaupungin Seniori-infoon, ma-pe klo 9-15, p. 09 310 44556.

Halutessanne voitte olla yhteydessä myös Diakonissalaitoksen Hoivaan:

Kotihoidon päällikkö
Petra Helenius
p. 050 479 8085

Asiakkuussuunnittelija
Heidi Haulismaa
p.  050 563 0703

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: