Tule työskentelemään Hoivan omaan sijaisyksikköön!

21.6.2021

Rekrytoimme Diakonissalaitoksen uuteen sijaisyksikköön sote-alan ammattilaisia työskentelemään kuukausipalkkaisessa työsuhteessa ilman kotiyksikköä. Lyhyemmät sijaisuudet hallinnoidaan jatkossa Onviren kautta.

Diakonissalaitoksen Hoivan uuden sijaisyksikön työntekijä työskentelee tarpeen mukaan Hoivan eri yksiköissä tietyllä alueella. Sinulle annetaan mahdollisuus valita kokoaikaisen tai osa-aikaisen työsuhteen välillä ja saat vaikuttaa vahvasti työvuoroihisi. Voit työskennellä osaamisesi mukaisen ja mieleisesi asiakasryhmän parissa.

Kuukausipalkkaisena sijaisyksikön työntekijänä sinulla on voimassa kattavat työterveyshuollon palvelut, laaja tapaturmavakuutus, mahdollisuus osallistua koulutuksiin, työhyvinvointietu (Smartum) ja sinulle kertyy vuosilomaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus kerätä kokemusta ja osaamista eri alueilta ja kehittyä sekä kouluttautua varsinaiseksi hoivan moniosaajaksi!

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa henkilöresursointipäällikkö Annukka Reinhardt, p. 050 535 8585 tai annukka.reinhardt@hoiva.fi.

Hoiva ja Onvire yhteistyöhön

Onvire ja Diakonissalaitoksen Hoiva Oy aloittivat yhteistyön kesäkuussa 2021. Hoiva Oy siirtyi käyttämään Onvireä keikkatyössä lyhyissä alle 14 vrk sijaisuuksissa. Keikkatyöntekijäksi rekisteröitynyt opiskelija tai ammattilainen voi tehdä Onviren kautta keikkoja eri yksiköissä.

– Tarve sijaisille on jatkuva, eli työt yksiköissämme jatkuvat entiseen tapaan, niiden hallinnointi vain tapahtuu jatkossa eri alustalla, toteaa henkilöresursointipäällikkö Annukka Reinhardt Hoivasta.

– Keikkalaisena työntekijä voi valita itse missä, milloin ja miten paljon tekee töitä, Reinhardt jatkaa.

Onvirella on jo vastaavaa yhteistyötä Diakonissalaitoksen tytäryhtiön Caritas Palveluiden sekä konserniin kuuluvan Rinnekodin kanssa.

Kirjaudu palveluun

Jotta voit aloittaa keikkailun, sinun tulee kirjautua Onvire-palveluun.

  • www.onvire.fi > Keikkatyöntekijälle > Aloita keikkailu > Rekisteröidy keikkatyöntekijäksi > Varaa työhaastatteluaika.
  • liitä liitetiedostoon tutkintotodistus, työtodistukset, verokortti, lääkeluvat, hygieniapassi jne.

Artikkelia muokattu 23.11.2021.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: