Lähihoitajalle töitä ikäihmisten parissa

26.11.2020

Hoitaja halaa vanhaa naista.

Olemme saaneet mahdollisuuden kasvattaa hoivakotiemme henkilömäärää. Nyt pystymme entistä paremmin luomaan hyvää arkea asukkaillemme. Vaikka  tällä hetkellä emme voi halata, voimme kuitenkin olla läsnä ja pitää heistä hyvää huolta. Tule kanssamme tekemään ikäihmisten päivistä merkityksellinen.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset hoitotyön tehtävät. Yhdessä asiakkaidemme kanssa järjestämme aktiivista ja mieluisaa arkea. Kohtaamme asiakkaat tasavertaisina ja arvostaen. Meillä tehdään töitä ammattitaidolla, yksin ja tiimissä. Työvuorot ovat usein pullollaan iloista mieltä ja kehittävää tekemistä. Meillä saat kartuttaa osaamistasi arvostavassa ja kannustavassa työyhteisössä.

Asukkaidemme lisäksi sinua odottavat kivat työkaverit kannustavaa esihenkilöä unohtamatta. Meillä työvuorot suunnitellaan toiveesi huomioiden. Palkka perustuu osaamiseesi ja voit vaikuttaa siihen omalla suoriutumisellasi. Hyvän työterveyshuollon lisäksi meidän työntekijöillämme on kattava tapaturmavakuutus, sekä laaja liikunta- ja kulttuurietu.

Hae meille töihin tästä linkistä >>

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: