Lähihoitaja, tule jouluksi töihin Hoivalle!

10.11.2021

Etsimme lähihoitajia töihin joulu-tammikuuksi. Jos haluat kokea ikimuistoisen ja varmasti tunnelmallisen joulun, tervetuloa meille!

Hopeavärillä maalattuja käpyjä sanomalehden päällä.

Haluaisitko töihin jouluksi? Katso lisätiedot ja hae nyt!

Rekrytoimme lähihoitajia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin joulukuun puolesta välistä aina tammikuun loppuun asti. Tänä jouluna töitä on tarjolla ikäihmisten yksiköissä ja asunnottomien palveluissa.

– Yleensä vuoden vaihteen tuuraajat ovat opintojensa loppuvaiheessa olevia tulevia lähihoitajia, joille joulun aika tarjoaa mahdollisuuden hankkia monipuolista työkokemusta. Mutta yhtä hyvin meille voivat hakea myös kokeneet konkarit, sanoo henkilöresursointipäällikkö Annukka Reinhardt Diakonissalaitoksen Hoivalta.

Opiskelijoilla tulee olla kaksi kolmasosaa opinnoista suoritettuna. Valmistuneilta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä.

Reinhardt toteaa, että jouluksi töihin lähtenyt ei kadu päätöstään.

– Joulussa on ihan oma tunnelmansa – myös työpaikalla. Meille kannattaa ehdottomasti hakea kaikkien, jotka haluavat olla mukana luomassa asukkaillemme lämmintä joulutunnelmaa yhdessä mukavien kollegojen kanssa.

Lue lisää avoinna olevista töistä ja täytä hakemus työnhakusivustollamme.

Kuvat: Scilla ja Hoivan viestintä

 

Hoivakoti Scillassa yhdessä tekeminen on keskeinen osa toimintaa niin jouluna kuin muulloinkin. Tutustu hoivakoteihimme tästä linkistä.

 

Tuetun asumisen yksikkö Auroratalo tarjoaa palveluja Asunto ensin -periaatteella Alppikadulla Helsingissä.

Lisätietoja Asunto ensin -asumispalveluistamme saat täältä.

 

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: