Kyvyt-hankkeen syksyn 2021 valmennuksiin voi jo hakea

1.7.2021

Kyvyt-hanke toteutti keväällä 2021 media-alan ja ravintola-alan valmennukset. Syksyn valmennuksiin on haku auki koko kesän. 

Kyvyt-hanke toteutti vaikean koronakevään aikana kaksi työvalmennuskokonaisuutta, yhden ravintola-alalle ja toisen media-alalle. Valmennukset toteutettiin turvallisesti koronaohjeistuksia noudattaen.

Kyvyt-hankkeen valmennuksissa yhdistetään sosiaalinen kuntoutus ja aito työelämän taitojen valmentaminen huippuammattilaisten kanssa.

Ravintolavalmennuksen keittiömestarina toimi sarjayrittäjä ja Michelin tähden keittiömestari Jouni Toivanen. Media-alan osaamisen valmennukseen toivat Antti Karkkolainen ja Stadin Ammattiopisto.

Uudet valmennukset käynnistyvät syksyllä

Syksyn 2021 valmennuksiin on avattu haku nyt! Lisätietoja kursseista antaa muun henkilökunnan lomien aikana heinäkuussa kokemusasiantuntija Anssi Holappa. Häneen voi olla yhteydessä keskiviikosta perjantaihin klo 9–14 p. 050 464 3020.

Kyvyt-hankkeen valmennukset on suunnattu pääkaupunkiseudulla asuville opinto- ja työelämästä syrjäytyneille aikuisille,  joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia tai jotka elävät asunnottomuuden uhan alla.

Katso lisätietoja juuri julkaistulta videolta.

Yli sata osallistujaa

Kyvyt-hankkeeseen on puolentoista toimintavuoden aikana osallistunut 110 henkilöä, joista puolet on siirtynyt valmennusten ja yksilötyöskentelyn jälkeen eteenpäin. Hankkeesta on lähdetty ammattiin johtaviin opintoihin, työkokeiluihin ja palkkatöihin sekä moneen muuhun elämänlaatua kohentavaan toimintaan.

Työvalmennusten ohella hankkeessa järjestetään mielenterveyden ensiapu (MTEA1) -koulutuksia, yksilövalmennusta sekä matalan kynnyksen kulttuuri- ja tapahtumatoimintaa. Kaikkia toimintoja on pystytty toteuttamaan koronaturvallisesti viimeisen vuoden aikana.

Kyvyt-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja toteutuksesta vastaa Diakonissalaitoksen Hoiva Oy. Osatoteuttajina toimivat Seurakuntaopisto ja Suomen Diakoniaopisto.

Lisätiedot: Projektipäällikkö Jarkko Partanen, p. 050 467 0110,  jarkko.partanen@hoiva.fi

Lue lisää Kyvyt-hankkeesta Lue lisää ravintolavalmennuksesta

 

Kyvyt-hankkeen videolla lisätietoja työpajojen sisällöistä ja toimintaan mukaan hakeutumisesta.

 

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: