Tervetuloa Kurkimäen naapurustotapaamiseen 5. syyskuuta klo 18.30

29.6.2022

Tervetuloa uuden Asunto ensin -yksikkömme naapurustotapaamiseen. Kurkimäentie 19:n naapurustotapaaminen järjestetään Kurkimäen korttelitalossa maanantaina 5. syyskuuta klo 18.30-20.

Käsi pitelee aurinkoa vasten paperista leikattua taloa.

Diakonissalaitoksella on lähes 30 vuoden kokemus Asunto ensin -palveluiden onnistuneesta toteuttamisesta. Asunto ensin -mallin mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Mellunkylän Kurkimäessä, Kurkimäentie 19:ssä sijaitsevassa kiinteistössä avataan vuoden 2022 lopussa Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n tuetun asumisen yksikkö. Neljästä rakennuksesta koostuvasta kiinteistöstä saa kodin lähes 80 helsinkiläistä. Muutostyöt kiinteistössä käynnistetään heinä-elokuun aikana.  Lue tiedote tästä. 

Yksikön johtaja on valittu ja muiden työntekijöiden rekrytoinnit ovat käynnissä. Asiakasvalinnat tehdään tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa ja myös naapurustolta tulleita ajatuksia on kuultu herkällä korvalla.

Tärkeä osa uuden yksikön perustamista on naapurustotyö, jonka avulla rakennetaan ja ylläpidetään hyviä naapurustosuhteita sekä lisätään vuoropuhelua. Toimintamalli on ollut osa Diakonissalaitoksen toimintaa jo vuosia.

Kutsumme naapuruston mukaan toiseen yhteiseen tapaamiseen. Kerromme tilaisuudessa yksikön avaamisaikataulusta, tulevasta toiminnasta ja Asunto ensin -työstämme sekä vastaamme naapuruston kysymyksiin. Mukana ovat Diakonissalaitoksen asiantuntijat, palvelun tilaajan eli Helsingin kaupungin edustaja sekä poliisin ennalta estävän toiminnan edustaja.

Paikka: Kurkimäen korttelitalo, os. Karpalokuja 7 A, Helsinki

Aika: Maanantai 5.9.2022 klo 18.30-20

Kenelle: Kurkimäentie 19:n naapureille

Noudatamme ko. aikaan voimassa olevia korona- ja muita viranomaisohjeistuksia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Jos et pääse tilaisuuteen, mutta haluat lisätietoja toiminnastamme ja uudesta yksiköstä, otathan meihin yhteyttä:

Palvelualuejohtaja Minna Kiviaho, Diakonissalaitoksen Hoiva
minna.kiviaho@hoiva.fi, p. 050 502 7574 (Lomalla 15.8.–4.9.2022)

Asiakkuussuunnittelija Kimmo Hannus, Diakonissalaitoksen Hoiva
kimmo.hannus@hoiva.fi, p. 050 395 5600 (Lomalla 1.-31.7.2022)

Tervetuloa mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: