Hoivan kesätyöt haettavana nyt – Diakonissalaitos tarjoaa 400 sote-alan hyvää kesäduunia ympäri Suomen! 

11.1.2022

Diakonissalaitoksella on tänä vuonna tarjolla 400 hyvää kesäduunia ohjaus- ja hoivatyössä eri puolilla maata. Tarjoamme työmahdollisuuksia muun muassa ikäihmisten hoivakodeissa, päihdepalveluissa, Asunto ensin -yksiköissä, erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa sekä laajasti kehitysvamma-alalla ja vammautuneiden henkilöiden parissa.

Videolla sairaanhoitaja Kaisa Vuori kertoo työstä Diakonissalaitoksen Hoivalla.

Diakonissalaitos, Diakonissalaitoksen Hoiva, Caritas Palvelut ja Rinnekoti tarjoavat sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.  

Meillä hyvä kesäduuni tarkoittaa muutakin, kuin laadukasta kesätyöpaikkaa ja hyvää kesätyökokemusta: pääset tekemään työtä, jolla on valtava merkitys asiakkaidemme arjelle. 

 Työnantajalupauksemme jokaiselle työntekijälle kuuluu: Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Meillä jokainen tekee työtä ihmisarvon puolesta. 

Miksi tulla meille kesätöihin? 

Työuran ensimmäiset työpaikat ovat niitä tärkeimpiä. Haluamme tarjota alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille hyvän työpaikan, jossa voit kartuttaa arvokasta työkokemusta ja kehittyä sote-alan ammattilaisena. Kokeneena konkarina voit puolestaan kokeilla itselle jotain uutta työtä monista vaihtoehdoista tai hakea uutta suuntaa uralle. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset kollegat, oma nimetty perehdyttäjä sekä esihenkilö. 

Tarjoamme sinulle 

  • hyvän perehdytyksen tehtävääsi oman Kesäkamun eli nimetyn perehdyttäjäsi johdolla 
  • mahdollisuuden kerryttää monipuolista työkokemusta mukavassa porukassa
  • hyvän työterveyshuollon ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen 
  • mahdollisuuden henkilökohtaisiin pikapalkintoihin. 

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti 

  • sote-alan tutkintoa, esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, tai alan opintoja  
  • avoimuutta kohdata erilaisia asiakastilanteita 
  • hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • aurinkoista asennetta ja halua olla mukana mahdollistamassa asiakkaillemme kesän riemua! 

Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaasi, olet vastavalmistunut tai kokenut alan konkari – meillä on monia mahdollisuuksia juuri sinulle. Vieraanvaraiset työyhteisömme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Tule tekemään kanssamme hyvää kesäduunia! 

Kesätyöhaku on käynnissä 31.3.2022 asti. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti.  

Tutustu avoimiin kesäduuneihin rekrytointisivustollamme. 

 

Hae hyvää kesäduunia nyt – voit voittaa polkupyörän!

Haluatko tehdä hyvää kesäduunia kivassa porukassa? Kun haet meiltä töitä tammikuun 2022 loppuun mennessä, voit lisäksi voittaa uuden Jopon!

Lue lisää!

 

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: