Hoivakoti Myllyn neljäs ryhmäkoti avautuu

18.8.2021

Hoivakoti Myllyn neljäs ryhmäkoti, Ruis, aloittaa toimintansa ensi viikolla. Sen jälkeen Järvenpäässä on paikka 60:lle pitkäaikaisen, tehostetun palveluasumisen asukkaalle.

Hoivakoti Mylly sijaitsee Järvenpään Hyvinvointikampuksen seniori- ja palvelutalossa. Kesäkuussa 2020 avattu Mylly toimii kolmen ryhmäkodin voimin, mutta nyt neljäskin ryhmäkoti avataan asukkaille.

Ryhmäkoti Ruis tarjoaa tehostettua palveluasumista 15 ikääntyneelle asukkaalle, joista pääosalla on erilaisia somaattisia sairauksia.  Myllyn ryhmäkodeista kaksi, Kaura ja Ohra, ovat erikoistuneet psykogeriatriaan. Asukkaita Myllyyn tulee Keski- ja Uudenmaan sotekuntayhtymän (Keusote) alueelta ja sen ympäristökunnissa, kuten Keravalta ja Sipoosta.

– Esimerkiksi MS-tautia tai Parkinsonin tautia sairastaville ei ole juurikaan vastaavia palveluja tarjolla tällä alueella. Olemme iloisia, että uuden ryhmäkodin avulla voimme nyt palvella kuntia entistä paremmin ja laajemmilla palveluilla, toteaa palvelualuejohtaja Tuija Kanto-Hannula Diakonissalaitoksen Hoivasta.

Hyvinvointikampus sijaitsee uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen (JUST) takana. Kampus tarjoaa monipuolisia asumisen ratkaisuja ja lähipalveluja eri elämänvaiheessa osana kaupungin palveluverkostoa ja voitti Vuoden parhaat ARA-neliöt -laatupalkinnon viime vuonna.

Lisätietoja hoivakoti Myllystä.
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: