Ella Suojalehto johtamaan Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n liiketoimintaa

2.1.2019

Helsingin Diakonissalaitoksen konserniin kuuluvan Hoiva Oy:n liiketoimintajohtajaksi on valittu diplomi-insinööri ja terveystieteiden maisteri Ella Suojalehto.

Lyhythiuksinen nainen katsoo kameraan. Taustalla valkoiset verhot.

Liiketoimintajohtajana Ella Suojalehto vastaa ja kehittää kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti Hoivan palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat kotihoitopalvelut, ikäihmisten palvelut, päihde- ja mielenterveyspalvelut, asumispalvelut sekä henkilökohtaisen avun asiakkaat.

Diakonissalaitokselle Suojalehto tulee Tampereen kaupungilta, jossa hän on työskennellyt ikäihmisten palvelulinjan johtajana. Aiemmissa tehtävissään hän toiminut projektipäällikkönä, liiketoiminnan kehittäjänä ja viimeiset 14 vuotta kunnallisten sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjänä ja johtajana.  Työuran monipuolisuus on Ella Suojalehdolle osaamista kansainvälisestä teollisuudesta, palvelutoiminnan kehittämisestä sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen muuttuvasta toimintaympäristöstä.

– Odotan innolla tehtävääni Diakonissalaitoksen Hoivan liiketoimintajohtajana. Diakonissalaitoksen arvot ovat vahvat ja perinteet pitkät. Sellaisessa toimintaympäristössä on hyvä katsoa tulevaisuuteen ja olla mukana tekemässä uudistuksia, joita sosiaali- ja terveysalan muutokset edellyttävät, Suojalehto sanoo.

Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström on tyytyväinen, että Suojalehdon nimityksen myötä niin liiketoimintaosaaminen kuin kunta-alan asiantuntemus vahvistuvat konsernin johtoryhmässä.

– Diakonissalaitoksen Hoiva kehittää palveluita tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani vaikuttavien palvelumallien toteuttamisessa ja kehittämisessä. Olen iloinen, että saamme Ellan mukaan tekemään työtä suurella sydämellä ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta heikommassa asemassa oleville ihmisille, Holmström sanoo.

Suojalehto aloittaa työt konsernissa maaliskuun alussa. Nykyinen liiketoimintajohtaja Tapio Tähtinen siirtyi vuoden alussa palvelualuejohtajaksi Diakonissalaitoksen Lapsi- ja perhepalveluihin. Palveluja tullaan kehittämään ja laajentamaan ajankohtaisten yhteiskunnallisten haasteiden ja muutosten mukaisesti mm. perhepalveluissa ja jälkihuollossa.

Lisätietoja:

Olli Holmström, puh. 050 4836313
Ella Suojalehto, puh. 040 759 5163

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: