Juoksutempaus – Hoivan työntekijä juoksi 24h

29.6.2020

Hoivan työntekijä Jukka Järvelä päätti suorittaa hurjan henkilökohtaisen tempauksen, jonka aikana hän juoksi/käveli 24h kiertäen ympäri Alppikadun korttelia. Tempaus strattasi helteisenä lauantaina 27.6. klo 12 ja päättyi sunnuntaina 28.6. klo 12. Matkamittariin kertyi 121 kilometriä eli 178 kierrosta Diakonissalaitoksen korttelin ympäri.

Hoivan työntekijä Jukka näyttää peukkuja juoksutempauksen jälkeen.

Jukka pääsi onnellisesti maaliin

Jukka on viimeisen kymmenen vuoden ajan juossut vastaavanlaisen 24 tunnin rupeaman ultrajuoksukilpailussa. Tänä vuonna korona perui kaikki kotimaan kisat, jolloin Jukka päätti vaeltaa oman yksilösuorituksen hyvien asioiden puolesta. Hän haluaa nostaa tempauksellaan esiin asunnottomuutta Suomessa.

”Nyt olen itse vertauskuvallisesti 24 tuntia kadulla. Jokainen voi miettiä asunnottomuutta eri tavoin omista lähtökohdistaan, minä valitsin tällaisen keinon”, Jukka kertoo.

Upea suoritus Jukka ja kiitos tärkeän asian esiin nostamisesta.

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit