Hoivan toiminnassa muutoksia koronavirustilanteen vuoksi

16.3.2020

Päivitetty 23.3. klo 7.50

Toimintamme piirissä on mukana paljon riskiryhmiin kuuluvia ja haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä. Tämä vaikuttaa Hoivan järjestämään palvelutoimintaan. Päivitämme tätä sivua tilanteen mukaan.

Ikääntyneiden palvelut

Hoivakodit eivät vastaanota vieraita. Pyrimme järjestämään yhteydenpidon läheisten kanssa muulla tavoin. Olethan suoraan yhteydessä hoivakotiin.

Kotikallion palvelukeskus on sulkenut ovensa ja palvelee vain talon asukkaita. Oma ja ulkopuolinen toiminta on tauolla sekä kuntosali suljettu.

Tällä hetkellä emme tuota fysioterapia- ja jalkojenhoitopalveluja.

Kotihoidossa palvelut jatkuvat ja noudatamme kaupungin antamia ohjeita. Yksityisasiakkaiden kanssa sovimme henkilökohtaisesti palvelujen järjestämisestä. Meillä on käytössä myös huolenpitosoitto-palvelu.

Cecilian palvelutalon ja Kotikallion palvelukeskuksen ruokala on suljettu ulkopuolisilta. Viikin palvelutalon ruokala myy valmiiksi pakattuja ruoka-annoksia, muuten ruokala suljettu.

Alppikadun saunapalvelu keskeytetään toistaiseksi.

Asumispalvelut

Kansalaistoiminnan keskus Wärtsi Järvenpäässä on suljettu toistaiseksi.

Päihdepalvelut

Korvaushoidossa yhteisöt on suljettu. Lääkkeidenhakua porrastetaan.

Drop in -terveysneuvonta tarjoaa tällä hetkellä vain välineiden vaihtoa. Toimipisteet Kurvissa, Malmilla ja Kannelmäessä ovat avoinna normaalisti.

Tampereen Liikkuva terveysneuvonta ei aja maaliskuun aikana.

Avopäihdekuntoutus toimii normaalisti (ryhmät ovat alle 10 henkilöä)

Jalkautuva ja etsivä päihdetyö jatkuu normaalisti. Tukialus

Hankkeet

Kyvyt-hankkeen koulutustilaisuuksiin ja tapahtumiin tulee päivityksiä ja siirrämme ne myöhäisempään ajankohtaan. Informoimme uusista ajankohdista.

Muu toiminta

Kaikki yleisötilaisuudet, seminaarit ja tutustumisvierailut tiloissamme on peruttu.

 

Kiitämme jo tässä vaiheessa yhteistyöstä ja ymmärryksestä. Huoli asiakkaidemme, läheistemme ja työntekijöidemme terveydestä on yhteinen.

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit

¨