Lahdessa on aloittanut avopäihdekuntoutus

14.1.2020

Diakonissalaitoksen Hoiva on aloittanut 1.1.2020 avopäihdekuntoutuksen Lahdessa osoitteessa Vuorikatu 35 B. Palveluihin tullaan kuntien maksusitoumuksella tai itsemaksavana. Päijät-Hämeen kunnista mukana ovat seuraavat: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila.

Palvelu on  tarkoitettu täysikäisille alkoholi-, huume-, ja monipäihderiippuvaisille sekä ihmisille, joilla on toiminnallisia riippuvuuksia.

”Jos tarvitset tukea, ohjausta ja kuntoutusta päihderiippuvuudesta irtaantumiseen ja päihteettömään elämäntapaan, on palvelumme sinua varten. Tarjoamme yksiköllisen suunnitelman mukaisesti 1-7 päivää viikossa avokuntoutusta. Toiminta perustuu kognitiiviseen työskentelyyn yksilöllisesti ja ryhmässä sekä yhteisöterapeuttiseen viitekehykseen. Lisäksi huomioimme lääkehoidon,” kuvailee yksikönjohtaja Anssi Kulmala palvelua. ”Uskalla puhua ja toipua”, hän kannustaa.

Tervetuloa, toivottaa Anssi ja Niina.

Lisätietoja ja asiakasohjaus puhelin: Anssi Kulmala, 0505021543, anssi.kulmala@hoiva.fi

Lue lisää avopäihdekuntoutuksesta
Lue lisää Lahden toimipisteestä

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit