Hoiva mukana Muistikonferenssissa

8.11.2019

Muistiliiton järjestämä Muistikonferenssi pidetään 13.-14.11.2019 Helsingissä Tennispalatsissa. Tämän vuoden teemana on Muistiasia on kaikkien asia. Kaksi päivää ovat täynnä ajankohtaista tietoa ja runsaasti puheenvuoroja. Konferenssi tarkoituksena on tarjota ideoita, tukea ja uusia näkökulmia työskentelyyn sekä tietoa muistisairaiden ja läheisten kokemuksista, muistisairauksista sekä vahvistaa muistisairauksiin liittyviä positiivisia asenteita.

Lue lisää Muistikonferenssista.

Muiden asiantuntijoiden lisäksi Hoiva on paikanpäällä kertomassa muistisairaiden palveluistaan sekä siitä, miten se on kouluttanut koko hoivakotien henkilökuntansa vastaamaan paremmin muistisairaiden tarpeisiin.

Lue lisää Elo-D-arvioinnista

Lue lisää Hoivan henkilökunnalle tarjoamasta muistikoulutuksesta

Hoivan asiakkuusjohtaja Heli Alkila pitää torstaina puheenvuoron: Työntekijän asenne ja osaaminen muistisairaan hyvän elämän mahdollistajana.

Nähdään Muistikonferenssissa!

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit