Korttelissa juhlitaan 22.8.2019!

2.7.2019

Noora Viitanen

Alppikadun korttelissa järjestetään torstaina 22.8.2019 jo kolmannen kerran Korttelijuhla eli tapahtuma alkaa olla jo perinne.

Korttelijuhla 22.8.2019 klo 12-16.

Ohjelmassa mm. aarteita Diakonissalaitoksen kellareista ja komeroista eli Myyjäiset klo 12-15, yhteislaulua, teatteria, taidetta, musiikkia ja tietenkin Diaspåra eli laitoksen mennyttä ja nykyistä elämää raiteilla. Uutuutena juhlassa on Toislta oppiminen eli ainutlaatuinen tilaisuus oppia mitä erilaisempia asioita vartista 45 minuutin verran. Opetustuokioita tulee olemaan runsaasti, joten monen makuun pitäisi aiheita löytyä. Tapahtumatorilla esittäytyy Diakonissalaitos sekä  yhteistyökumppanit Helsingin Diakonissalaitoksen Ystävät, Kallion seurakunta, Suomen Diakoniaopisto, Rinnekoti, Terveystalo ja Lassila&Tikanoja. Iloisen päivän päättää artistivieras Paleface.

Ohjelma valmistuu kesän aikana eli kannattaa seurata Tapahtumakalenteria ja merkitä päivä kalenteriin jo nyt! Tervetuloa!

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit