Sora soi! Kokeellinen nykytaide kohtaa kuntoutustoiminnan

8.6.2018

Jaana af Hällström

Helsingin Diakonissalaitoksen Alppikadun korttelin monimuotoisuus on saanut kesän ajaksi yhden lisän, Sinisen huoneen. Siellä Antti Nykyrin vuorovaikutteisen ääni-installaation kävijät saavat tuottaa omalla toiminnallaan ääntä ja musiikillisia elementtejä – Sinisessä huoneessa kokeellinen nykytaide kohtaa ennakkoluulottomasti monimuotoisen kuntoutustoiminnan. Sininen huone on Diakonissalaitoksen Hoivan ryhmien käytössä kesän ajan. ”Suuri yleisö” pääsee kokeilemaan teosta 23.8. klo 12-15 sekä syyskuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Sininen huone on osa Diakonissalaitoksen Hoivan ja Antti Nykyrin yhteistyöhanketta. Nykyri työskentelee hankkeessa Taiteen edistämiskeskuksen myöntämän valtion taiteilija-apurahan avulla. Hänen töitään on ollut esillä biennaaleissa ja näyttelyissä mm. Etelä-Koreassa, Italiassa, Tšekissä ja Saksassa.

Lisätietoa
Antti Nykyri
041 506 9008
antti.nykyri@gmail.com

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy
Anna-Liisa Arjama
050 911 3006
anna-liisa.arjama@hoiva.fi

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit