Terveysneuvontapäivät 2018

5.2.2018

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr. organisoi STM:n rahoittamat valtakunnalliset Terveysneuvontapäivät 2018 sekä ylläpitää ammattilaisille kohdennettua terveysneuvontaverkostoa.

Tarkoituksena on lisätä valtakunnallisesti haittoja vähentävän päihdetyön laatua ja yhdenmukaisuutta. Jatkamme hyväksi arvioitua ja 18-vuotta toteutunutta ammattilaisten ja vertaisten yhteistä koulutus- ja verkostoitumismahdollisuutta.

Terveysneuvontapäivät järjestetään 12-13.11.2018 Helsingissä.

Ohjelma julkaistaan toukokuussa!

Päivien ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL, A-klinikkasäätiön, A-klinikka oy:n, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n, Helsingin kaupungin, Irti huumeista ry:n, Positiiviset ry, Suomen Diakoniaopisto SDO:n ja HDL Hoiva oy:n kanssa.

Terveysneuvontapisteet Suomessa

 

 

HDL Logo

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit