D-asema Kallio

 

D-asema Kurvi tarjoaa mielekästä tekemistä.

D-asema Kallio on kynnyksetön kohtaamispaikka. Meillä voit osallistua monenlaiseen tekemiseen, saada ja antaa vertaistukea, valmentautua kansalaistoimijaksi tai järjestää kursseja, retkiä tai ryhmiä. Naapuruston asukkaat ja ohikulkijat ovat aina tervetulleita.

Vapaa-ajan palvelut

D-asema Kalliossa voit lukea päivän lehdet, käyttää tietokonetta tai nauttia kupposen kuumaa. Tarjoamme asiointiapua sekä mahdollisuuden mielekkääseen tekemiseen. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena.

Asema mahdollistaa ihmisen osallisuuden yhteisöllisyyteen ja luovuuteen riippumatta hänen elämäntilanteestaan. Toiminnan lähtökohtana on yhteisöllisyys, ja kaikilla kävijöillä on mahdollisuus siirtyä kävijästä toimijaksi ja edelleen vapaaehtoiseksi. Kävijät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja sen toteuttamiseen. D-asema Kallio on kaikille avoin.

Tapahtumia ja toimintaa

D-asema Kallio tarjoaa erilaisia maksuttomia kulttuuri-, liikunta- ja taidetapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Tapahtumat ja toiminnat sisältävät musiikkia eri muodoissaan rockista ja popista jazzin kautta klassiseen. Kävijöiden toiveiden mukaan meillä pääsee osallistumaan liikuntaan, erilaisiin työpajoihin, tekemään kuvataidetta tai vaikka lehtijuttuja. Toisinaan meille jalkautuu teatteriesityksiä ja joskus teatteria tehdään täällä porukalla. Yhteisiä kokkailujakin järjestetään viikoittain.

Aukioloajat

D-asema Kallio on avoinna kaikille ma, ke ja to klo 13-18.  Tiistaisin tila on auki vain naisille klo 10-15. Aamupäivisin on tarjolla myös pienryhmämuotoista toimintaa, kysy näistä lisää Jennyltä. Aukioloajoissa muutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja 
Kansalaistoiminnan tuottaja Maru Hietala puh. 050 466 0212  maru.hietala@hdl.fi
Yhteisötyöntekijä Jenny Katalkin puh. 050 466 0212 jenny.katalkin@hdl.fi

Muut D-asemat

Lue seuraavaksi: Uusimmat artikkelit